Model.Name

Mamy nowego Podopiecznego!

Opublikowano: środa, 15 listopada, 2023

Nasz nowy Podopieczny - Tymek Skupnik

Do naszej fundacji dołączył nowy Podopieczny - Tymoteusz Skupnik. Tymek, urodzony w maju 2018 roku, został zdiagnozowany z autyzmem. Choć fizycznie rozwijał się prawidłowo, nie osiągnął klasycznych etapów rozwoju mowy i społecznego kontaktu. Pomimo tych wyzwań, intensywna praca z terapeutami, nauczycielami i rodzicami przynosi pozytywne efekty. Chłopak uczęszcza do Przedszkola Terapeutycznego Wyjątkowa Kraina, gdzie korzysta z różnorodnych terapii, w tym dogoterapii, muzykoterapii, zajęć logopedycznych, pomocy psychologa i Terapii TOMATIS. Wspierany jest również przez zajęcia z komunikacji, ucząc się gestów MAKATON i symboli PCS. Mimo trudności w mówieniu, coraz częściej używa pojedynczych słów. Rodzice zaangażowani są w zapewnienie mu jak największej niezależności. Finansowe wsparcie pomoże w dalszym rozwoju Tymka, umożliwiając mu skuteczną komunikację z otoczeniem.
Pomóc można:
wpłacając darowiznę online: https://www.fundacjastoserc.pl/pomagam/
dokonując przelewu na numer konta: 74 1020 2528 0000 0702 0277 3166 z dopiskiem Tymek Skupnik
przekazując 1,5% na nr KRS 0000353992 z dopiskiem Tymek Skupnik
Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej o naszym Podopiecznym, odwiedź podstronę - https://fundacjastoserc.pl/podopieczni/tymoteusz-skupnik/
Za każde wsparcie serdecznie dziękujemy!